Realizare site

Pentru orice firmă care se respectă și cunoaște beneficiile publicității online, realizarea propriului site web este o oportunitate realizabilă acum. Cu câțiva ani înainte, din cauza costurilor, era mare lucru ca o firmă de talie mică sau medie să aibă acces la serviciile de promovare site, acum însă lucrurile s-au schimbat.

Dar nu trebuie să ne închipuim că prin realizarea site-ului s-au terminat  sarcinile de promovare online, pentru a produce rezultatul și profitul scontat aveți nevoie de mai mult de atât, aveți nevoie și de servicii optimizare SEO, campanii Google Ads sau campanii pe Facebook.

Din fericire, dezvoltarea acestui segment de piață a împins programatorii să dezvolte aplicații prin care realizarea site-urilor web a devenit o  joacă. Astfel ajungem la site-uri bine structurate, cu o interfață ușor de înțeles atât utilizatorilor cât și administratorilor, aducând eficiență și rapiditate.

Când vă decideți să porniți o promovare a site-ului, primul pas este alegerea platformei. Acest pas este cel mai important, viitorul site are nevoie de administrare, actualizare continuă, lucru mult ușurat de o platformă stabilă și eficientă.

Colegii din compartimentul tehnic au decis de la început utilizarea platformei WordPress datorită caracteristicilor și performanțelor oferite. La realizarea site-ului web punem în valoare prin această platformă trei elemente de bază: respectarea șabloanelor online, administrabilitate ușoară și design original.

Utilizând platforma WordPress, site-ul Dvs. va fi pregătit de lansare în câteva zile, respectând toate cerințele impuse, va fi perfect administrabil, rapid, plăcut ochiului și în același timp va avea elemente originale de grafică și stil. În paralel cu aceste lucruri, din cauza structurii bine definite de platformă, site-ul va fi perfect pregătit pentru o optimizare SEO.

Realizarea site-ului web prevede respectarea a trei scopuri principale:

Primul scop și cel mai important este prezentarea eficientă, într-un mod profesional a firmei, serviciului sau a produsului pe care dorim să promovăm.

Al doilea scop, dar cu importanță deosebită, este transparența totală, interfața prietenoasă și manevrabilitatea site-ului. Cine ajunge pe site să poată decide în câteva secunde unde poate obţine informațiile necesare. Acest aspect va influența direct profitabilitatea investiției, este punctul unde vizitatorul se transformă în cumpărător.

Al treilea scop este satisfacerea cerințelor motorului de căutare Google. Structura site-ului va trebui astfel concepută, ca motorul de căutare să aibă acces direct la pagini, fără obstacole. Textul paginilor să conțină cuvinte potrivite, respectând cerințele de optimizare Google.

Dacă v-am convins, că aveți nevoie și Dvs. de un site profitabil, dar în același timp ușor administrabil, cu structură optimizată, gata pregătită pentru optimizare SEO, nu ezitați să luați legătura cu noi prin contactele prezentate mai jos:

Lasă- mi un mesaj!