Creare magazin online OpenCart

Serviciul de optimizare SEO se adresează în special clienților care promovează produse prin magazine online sau site-uri proprii de dimensiuni mari.

Clienților care vor să pătrundă pe acest segment sau cei care au magazine online pe platforme care nu respectă cerințele elementare de optimizare SEO, recomandăm crearea magazinului online pe platformă OpenCart. Această platformă este compatibilă cu optimizare Google și, respectând anumite condiții, se poate acomoda ușor serviciilor de optimizare.

OpenCart este o aplicație OpenSource dotată cu o serie de utilitare și funcții care satisfac toate cerințele riguroase ale unui magazin online în plină ascesiune.

Construcția modulară a structurii permite modificarea, adăugarea în orice clipă a modulelor și funcțiilor. Accesul direct la funcții și module, rapiditatea administrării lor creează o influență directă asupra factorului de profitabilitate.

Acest magazin online nu are doar funcții de bază de vizualizare și categorizare de produse, este capabil de mult mai mult:

Are o interfață de administrare simplă și intuitivă, nu necesită o pregătire informatică deosebită pentru utilizarea ei. Toate funcțiile de administrare le găsiți într-un singur loc, fiind organizate pe categorii și grupe.

OpenCart oferă funcții suplimentare multiple pentru administrarea bazei de date a produselor și serviciilor din magazinul online. Produsele pot fi ordonate după criterii multiple, astfel fiind perfect pregătite pentru a servi ca magazin online de produse electronice.

S-a pus un accent deosebit pe modulul de setări, fiind posibile setări foarte avansate. Pot fi setate:

Costuri de transport – pot fi setate costuri multiple din care cumpărătorul poate alege cel mai potrivit.

Taxa pe valoare adăugată – permite setarea TVA –ului în funcție de produs.

Setări de locații – magazinul online poate fi disponibil și pe piața externă.

Administrare bannere publicitare – pot fi inserate numeroase bannere în diferite poziții și locuri.

Modul de raportare erori – funcție deosebit de importantă, cu acest utilitar putem urmări dacă magazinul online funcționează în parametrii normali.

Baza de date este la îndemână oricând, nu necesită o pregătire informatică avansată pentru a face salvările regulate și de siguranță, cu o mică îndrăzneală putem face chiar noi singuri, nu este necesară oprirea sistemului.

Magazinul online este prevăzut cu un sistem de stocare a datelor clienților care au avut contact cu magazinul. Interfața CRM permite urmărirea statusului comenzilor, chiar are posibilitate de a anunța cumpărătorul despre stadiul produselor comandate.

Există posibilitatea de a folosi campanii publicitare de genul cuponiade sau vouchere de cumpărături, care sunt instrumente marketing recunoscute pentru eficiența lor.

Magazinul online oferit de OpenCart este pregătit pentru legislația locală și UE, se pot seta perioade de retur a produselor între  8 și 12 zile. Pentru aceste setări există un modul specific în care pot fi realizate opțiunile potrivite.

Nu mai există nici un dubiu, cel mai potrivit mod de a fideliza clienții este să țineţi legătura cu ei permanent. Pentru a putea administra miile de scrisori și răspunsuri aveți nevoie de un modul puternic de organizator de scrisori. OpenCart cunoaște importanța acestui modul, din oficiu aveți inclus modulul în magazin, dar există posibilitatea de anexare a unui modul extern.

Clienții fideli trebuie recompensați! Există posibilitatea de a seta reduceri pe grupuri de clienți sau individuale, astfel ușurând foarte mult procedura de fidelizare al clienților.

OpenCart s-a asigurat că datele stocate despre vânzări și clienții care au făcut comenzi să poată fi urmărite ușor. Un modul separat se ocupă de generare de statistici și utilități marketing.

Datorită construcției modulare se pot atribui nivele de securitate multiple pe diferite module, pot fi setate drepturi de acces separate pe nivele de business. Astfel se poate garanta funcționarea fiabilă și permanentă a magazinului online.

Acest produs a fost conceput pentru o utilizare internațională, în pachetul de bază sunt incluse multe limbi de circulație internațională, printre altele și limba română. Totodată poate administra mai multe tipuri de valută, chiar și simultan. Datorită acestor caracteristici, magazinul web poate fi optimizat SEO fără probleme.

Magazinul este construit modular, oricând se pot adăuga module și funcții noi, care pot influența direct vânzările.

Considerați că nu vă place cum arată magazinul la prima vedere? Nimic mai simplu ! Prin câteva setări intuitive puteți schimba complet look-ul.

Nu vă speriați, magazinul online nu trebuie umplut manual cu produse, cu acest lucru se ocupă un modul import-export, datele sunt așteptate în formă tabelară și pot fi exportate stocurile din aplicație, la fel, în formă tabelară Excel.

Lasă- mi un mesaj!