Promovare Facebook

Toți ne dorim să avem succes în afaceri, toți ne dorim ca produsele și serviciile noastre să fie cele mai căutate pe piață. Lumea în ultimii cinci ani s-a schimbat foarte mult cu apariția piețelor emergente de pe internet. Nu mai există nicio firmă, oricât de mică ar fi, care să nu aibă măcar un website de prezentare a informațiilor generale despre firmă și produsele lor.

Tinerii în special, dar si generațiile mai spre 40+, au un hobby deosebit, acela de navigare pe Facebook. Statisticile dovedesc că această categorie de utilizatori se conectează zilnic măcar odată, dacă nu stau toată ziua pe rețelele de socializare.

Dacă doriți să realizați campanii de promovare online cu rezultate imediate și cu rată de  profitabilitate mare, cu siguranță va trebui să optați pentru o promovare Facebook, datorită puterii de a aduna la un loc un număr impresionant de posibili cumpărători. Știați că în Romania sunt 8 milioane de utilizatori Facebook?

Cu ce putem fi noi de folos?

Consiliere, design, creare și administrare cont

Ca să puteți porni o campanie de promovare Facebook, în primul rând trebuie să aveți un cont pe această rețea de socializare. Pentru a profita la maxim de campania de promovare Facebook, pagina creată trebuie să fie specială, grandioasă. Aici intervine experiența noastră. Împreună cu Dvs. concepem un profil cât mai aproape de necesități și o vom implementa.

Indiferent dacă aveți o pagină existentă sau una creată recent, aceasta are nevoie de administrare continuă, de  actualizarea conținutului. Pentru a umple golurile cu conținut optimizat la cele mai înalte standarde, în prima fază realizăm acest lucru împreună, iar ulterior putem instrui pe cineva din echipa Dvs. de marketing.

Consiliere în alegerea strategiilor unei campanii de promovare Facebook pe timp îndelungat.

Folosind toate mijloacele posibile, promovăm interesele firmei Dvs. pe Facebook. Vă consiliem în alegerea corectă a publicului țintă și a materialelor publicitare cu efectul cel mai direct și durabil.

Consiliere în realizarea și administrarea campaniilor de promovare Facebook

Imensitatea de clienți care pot fi atrase de pe rețeaua de socializare merită toți banii.

Însă foarte ușor puteți cheltui banii fără să aveți rezultatele așteptate, cel puțin prima dată merită să cereți ajutorul celor mai experimentați. Noi vă îndrumăm când, pentru cine și cum să realizați campanii de promovare Facebook. Clientul trebuie împins să facă pasul spre cumpărături, noi vă dăm metoda cum să facă din instinct acest lucru.

Consiliere și administrare de marketing încrucișat

Cele mai eficiente instrumente de promovare online sunt Google Ads, FacebookAds și LinkedinAds prin care puteți ține pasul cu concurența și modificărilor dinamice a segmentelor de clienți țintă. Noi vă ajutăm să alegeți momentele și metodele de publicare cele mai potrivite pentru a ajunge la soluții cele mai profitabile.

Lasă- mi un mesaj!