Copywriter

Contrar aparențelor, conținutul pe internet a rămas preponderent în formă de text. Acest lucru poate fi confirmat cel mai bine de algoritmii de căutare Google, care au fost concepuți să caute printre textele stocate pe site-uri pentru a decide ordinea în care site-urile apar pe grila de afișare.

Datorită acestui fapt mulți proprietari și creatori de site-uri web greșesc când nu dau importanță textului care apare în interiorul paginilor. Trebuie să vă mărturisim că este foarte important conținutul textului, densitatea potrivită a cuvintelor cheie pe paginile web este elementul de bază către o poziție mai promițătoare pe grila de afișare a rezultatelor din căutările organice.

Concret, serviciul de copywriter fără nici un dubiu este elementul de succes către un conținut adecvat al site-urilor. Numai prin acest serviciu de copywriter și optimizare google puteți ajunge la site-uri cu un conținut promițător în lupta către locurile de afișare cu relevanță.

Degeaba aveți produse de oferit pe internet dacă nimeni niciodată nu vă găsește când vă caută pe Google.

Dacă site-ul Dvs. nu conține textul adecvat atât cantitativ cât și calitativ, motorul de căutare vă descalifică din start și pune pe alți concurenți în fața Dvs.

În legătură cu conținutul adecvat al site-ului trebuie să avem în vedere două lucruri distincte, dar în strânsă legătură între ele.

În prima fază conținutul site-ului trebuie să fie cantitativ și calitativ potrivit și acest conținut trebuie să aibă o dinamică continuă. Este foarte importantă actualizarea lentă dar continuă a textelor din site.

În jurul domeniului cu care se ocupă site-ul  trebuie găsite cuvintele cheie importante, pe baza cărora se concep texte cu relevanță care trebuie inserate în structura paginii. Aceste proceduri de copywriter pregătesc site-ul pentru servicii optimizare SEO.

Al doilea lucru pe care trebuie să aveţi în vedere este faptul că textele care se scriu trebuie să aibă sens și relevanță pentru vizitatori și pentru motorul de căutare Google.

De fapt acesta este secretul serviciului de copywriter, să poți satisface simultan și clientul și motorul Google.

Mulți proprietari de site primesc sceptic mesajul prin care transmitem importanța actualizării continue a conținutului paginii web, consideră un efort suplimentar prea mare și costisitor.

Dar din experiență vă comunicăm că degeaba ați reușit odată să ajungeți printre primii, motorul de căutare Google sancționează drastic site-urile care nu actualizează periodic conținutul. Nu ar fi păcat de efortul depus?

Cu această ocazie nu numai motorul de căutare Google va fi satisfăcut, ci și vizitatorii de pe site-ul Dvs. primesc informații la zi și acest aspect contează foarte mult. Clientul mulțumit va vizita și mâine, și poimâine site-ul și la un moment dat va deveni cel mai fidel cumpărător.

Putem trage concluzia că serviciul de optimizare SEO și serviciul de copywriter este în egală măsură necesară pentru promovarea site-ului Dvs. și probabil ați constatat, că acest lucru nu veți putea realiza pe cont propriu.

Dacă aveți nevoie de servicii profesionale de copywriter nu ezitați să ne contactați!

Lasă- mi un mesaj!