Optimizare SEO

Motorul de căutare Google este foarte pretențios la calitatea site-ului pe care alege să-l afișeze printre rezultate.

Să nu vă imaginați vreodată că un site care conține informații sumare, inexacte, cu pagini neactualizate de ani de zile, poate să ajungă printre primele zece site-uri, adică pe prima pagină de afișare. Prin optimizare SEO se poate optimiza calitatea paginii web în așa fel, încât să fie pe placul motoarelor de căutare și să  fie acceptat în lista celor favorizați.

De ce trebuie făcut acest pas? Statisticele recent efectuate ne dau rezultate concludente.

Aproape 75% dintre utilizatorii internetului care vor să găsească un site, folosesc motorul de căutare pentru identificarea site –ului și mai mult de 75% care fac cumpărături online, ajung pe pagină după o căutare Google. Un detaliu și mai important este că 50% dintre utilizatori aleg site-uri din prima pagină de rezultate în toate cazurile de căutare, fie cumpărături online, fie căutări de nume de brand.

Acum este limpede pentru toată lumea pentru ce este nevoie de optimizare SEO? Serviciul de optimizare SEO este singura cale prin care cu siguranță vă puteți propulsa site-ul Dvs. printre primele site-uri.

Ce puteți obține prin acest lucru?

Dacă site-ul Dvs. apare pe prima pagină după o căutare, cu probabilitate de 75% va fi vizitat de clientul țintă și cu o probabilitate de 50% ați găsit un cumpărător pentru serviciile și produsele oferite.

Este destul de convingător

Și acest lucru nu vă costa mai nimic. În afară de servicii de optimizare SEO nu aveți costuri, clienții vin din propria inițiativă să viziteze site-ul.

În ce constă o optimizare SEO?

În prima fază se face o analiză detaliată a situației existente, pe ce poziție există acum site-ul cu pricina, unde sunt greșelile evidente, ce trebuie urgent schimbat. Se stabilește cu clientul scopul pentru care se face optimizare SEO, ce dorește să obțină prin această campanie.

Având definită ținta, se stabilește de comun acord o strategie care trebuie urmată cu strictețe. Campania de optimizare SEO este o procedură complexă și de durată, greșelile aparent minore pot dărâma ușor tot ce s-a clădit anterior.

Procesul de optimizare SEO se bazează pe niște cuvinte cheie care se leagă direct de afacerea, produsul, serviciul Dvs. Se identifică cuvintele cele mai des folosite în căutări, pe baza căruia se va face o optimizare a site-ului. Acest lucru poate să presupună doar modificări minore, dar este posibilă și o modificare structurală complexă, depinde de situația dată. În campania de optimizare SEO trebuie să fim cu un ochi tot timpul pe concurență, nici ei nu dorm, ca să rămână site-ul printre primele afișate, este necesară potrivirea continuă a strategiei. Cel mai important lucru în afacerea Dvs. este convingerea clientului, să facă pasul către cumpărături.

Procesul de optimizare SEO va modifica afacerea virtuală în așa fel, încât cei care ajung în contact cu site-ul să achiziționeze marfa oferită fără rezerve, cu convingerea că au făcut o alegere profitabilă.

Lasă- mi un mesaj!